𝗧𝗲𝘀𝘁 𝗡𝗜𝗙𝗧𝗬 𝗽𝗿𝗼 𝗼𝗽𝗶𝗻𝗶𝗲 pacjentów ⭐⭐⭐⭐⭐ KLIK | Test NIFTY pro Przeskocz do treści
Zapytaj o badanie
Pon-pt. 7.00-19.00, Sb-ndz. 9.00-21.00

Test NIFTY opinie pacjentów

Dodaj opinię

Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro. Przeczytaj opinie naszych pacjentów. Bardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość.

Nasze Pacjentki najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie testu NIFTY pro. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą. Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie.

.opinie facebook sprawdź opinie w google

Zobacz też: Test NIFTY pro – historie pacjentek

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

3. Jak trafiła Pani do nas?

4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

Ocena:
Uzasadnienie:

7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

Ocena:
Uzasadnienie:

8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

9. Uwagi

„Po otrzymaniu wyniku pappa, który był wyższy dla Trisomii 21 niż 1:1000 postanowiłam wykonać badanie NiftyPro. Ze względu na to, iż obecnie panuje zagrożenie zakażeniem koronawirusem, przyjechała do mnie do domu mobilna pielęgniarka, aby pobrać krew - oczywiście Pani była zabezpieczona w maseczkę i rękawiczki. Cała procedura poszła bardzo sprawnie! Kurier odebrał krew dosłownie godzinę po pobraniu. Krew była pobrana w poniedziałek, a w następny poniedziałek otrzymałam już wynik - który potwierdził, że wszystko jest w porządku i mogę dalej cieszyć się ciążą 🙂 Serdecznie polecam! Oprócz tego, cała obsługa klienta jest bardzo pomocna, jeżeli chodzi o pytania.”

Nina
31.03.2020 r.
.

Pani Nino, dziękujemy za opinię 🙂

Test NIFTY

„Polecam wszystkim test NIFTY. Bardzo chciałabym podziękować dla Pani Barbary Debowskiej z Katowic🧡💛Profesjonalna ,szybka obsługa.Jest Pani Aniołem.”

Joasia z Podlasia
31.03.2020 r.
.

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Test NIFTY

„Witam. Na test Nifty zdecydowalam sie po tym jak otrzymałam wyniki badan prenatalnych usg wyszlo dobrze wrecz powiedzialabym ze wszysko prawidlowo przyziernosc karkowa itp. Z krwi natomiast poziom HCG wysoki a wskaznik PAAP- A znow za niski co świadczyło o mozliwosci wady genetycznej. Zdecydowalam sie na test Nifty po 5 dniach roboczych przyszedl wynik. Na co wskazywalo ze wszystko jest wporzadku, nerwy opadly i teraz moge sie cieszyc ciąża. Obsluga mila i profesjonalna, wyjaśniła mi wszystkie watpliwosci związane z wykonaniem testu. Mimo nie malej ceny polecam. Dziekuje jeszcze raz ;)”

Ewelina
16.03.2020 r.
.

Dziękujemy!

Test NIFTY

„Szybkość wyniku mnie po prostu poraziła. Test 10.03, wynik 16.03 (gdzie po drodze był jeszcze weekend), czyli 3 dni robocze nie licząc dnia testu. Niesamowite. Dziękuję. Do tego okazało się, że zdrowa córeczka, więc już w ogóle 🙂 Przemiła obsługa. Zanim zdecydowaliśmy się na test Pani odpowiedziała na wszelkie, nawet absurdalne pytania (jak to wahania u kobiety w ciąży 🙂 ) Jeśli tylko Cię na to stać to zrób ten test, żebyś dalej mogła cieszyć się ciążą w spokoju 🙂 Polecam”

Agnieszka
16.03.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię 🙂

Test NIFTY

„Witam. Zdecydowalam sie na test NiFTY poniewaz z badań prenatalnych wyszedl mi wysoki wskaznik HCG a wspołczynnik PAAP-A znow za niski. Mogloby to wskazywac na jakas nieprawidlowosc. W tiosimii 21 ryzyko mialam 1 na 624. Ale w dalszym ciagu nie dawalo mi to spokoju. Zdecydowalam sie na zrobienie testu i nie zaluje. Wszystko wyszlo prawidlowo i jestem o wiele spokojniejsza. Co prawda troszke kosztuje ale warto. Badania przebiegly szybko, mila zyczliwa obsluga zarowno telefoniczna jak i miejscowa. Odpowiedzieli na kazde moje pytanie. Wyniki otrzymalam po tygodniu, wiec bardzo sprawnie. Polecam test kto ma jakiekolwiek wątpliwosci :)”

Ewelina
16.03.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii.

Test NIFTY

„Miałam nieprawidłowe wyniki testu Pappa - zd 1:19, dlatego zdecydowałam się na weryfikację wyniku z testem Nifty Pro aby nie czekać 3 tygodnie na wyniki amniopunkcji. Test robiłam w czwartek, we wtorek rano miałam wyniki. W końcu mogę się cieszyć ciążą!”

Anna
10.03.2020 r.
.

Pani Anno, dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie

Test NIFTY

„Polecam bez dwóch zdań!Pełen profesjonalizm,wyniki już po 5 dniach. Uzyskałam odpowiedzi na wszelkie pytania.Stres -wiadomo w oczekiwaniu na wyniki ale potem spokój psychiczny do końca ciąży.Bardzo dziękuję ! :-)”

Emilia
2.03.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy za opinię.

Test NIFTY

„3 dni robocze (7 od pobrania próbki)... zdrowy chłopak! Teraz mogę spokojnie cieszyć się ciążą. Dziękuję!”

Patrycja
2.03.2020 r.
.

Pani Patrycjo, dziękujemy za oinię.

Test NIFTY

„Po wynikach testu pappa byłam zaniepokojona. Wykonałam test Nifty, po otrzymaniu wyników ogromna ulga. Można w końcu cieszyć się z ciąży, dodatkowo znając już płeć dziecka:) Personel bardzo miły i pomocny. Na wynik czekałam 4dni robocze+weekend. Jeżeli ktoś ma środki i możliwość nie ma się co zastanawiać. Polecam”

Gosia
25.02.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie 🙂

Test NIFTY

„Polecam wszystkim! Wlasnie przed chwila otrzymalam wynik - minely 4 dni robocze! Jestem bardzo mile zaskoczona. Juz znam plec dziecka oraz jestem spokojna, bo moj synek jest zdrowy. Cala procedura przebiegla bardzo sprawnie, otrzrymalam odpowiedzi na wszystkie pytania. Pelen profesjonalizm. Dziekuje bardzo!”

Kinga
24.02.2020 r.
.

Pani Kingo, bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie

Test NIFTY
A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
 
 
Strona 1 z 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Zarezerwuj termin
Zadzwoń terazZadzwoń teraz