Przeskocz do treści
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej PolsceAutoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
testDNA
Ponad 200 punktów pobrań i wizyty w całej polsce
badanienifty.pl Test NIFTY pro Test NIFTY opinie

Test NIFTY opinie

Nasze Pacjentki w opiniach o teście NIFTY pro najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie badania. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą.

Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie. Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro.

Dodaj opinię o teście NIFTY pro

Dodaj opinięBardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

    1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

    2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

    3. Jak trafiła Pani do nas?

    4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    9. Dodatkowe uwagi

    zgoda0

    10. Jeżeli życzy sobie Pani kontaktu z naszej strony w celu odpowiedzi
    na zgłoszone uwagi, prosimy o pozostawienie adresu e-mail:

     

    „Szybkość wykonania badania NIFTYpro jest zdumiewająca. Krew pobrana w domu w dniu 8.06.2021, kurier odebrał przesyłkę na następny dzień. Próbka dotarła w piątek (11.06) do laboratorium, a już dzisiaj (14.06) miałam wyniki na koncie. Od kilkunastu godzin wiem, że będę mamą zdrowej dziewczynki. Spokój jaki się pojawił jest wart tej ceny. Polecam wszystkim przyszłym mamom. Teraz mogę cieszyć się ciążą :)”

    Aleksandra
    15.06.2021 r.
    .

    Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Polecam wszystkim test "NIFTYPRO" szybko i profesjonalnie, wynik otrzymałam w 5 dzień, po pobraniu krwi. Najpiękniejszy jest spokój po otrzymaniu wyniku - super będę miała zdrową cureczkę.”

    Ewelina
    14.06.2021 r.
    .

    Pani Ewelino, bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Polecam wszystkim test Nifty Pro. Spokoj, ulga i ponowne cieszenie się tym wyjątkowym czasem, bez stresów i nerwów jest warte każdych pieniędzy. Muszę również wspomnieć o cudownej komunikacji i chęci pomocy Pań z którymi omawiałam szczegóły badania. Wyniki przyszły bardzo szybko (5 dni roboczych). Dziękuję i pozdrawiam!”

    Anita
    8.06.2021 r.
    .

    Dziękujemy Pani Anito i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Polecam badanie, dobry wynik daje dużo spokoju. Pobranie 27 maja popołudniu, wynik 4 czerwca rano. Dobry kontakt z biurem obsługi klienta. Szkoda jedynie, że wyniki nie są wydawane w weekendy i święta, tylko w dni robocze.”

    Anna
    8.06.2021 r.
    .

    Pani Anno, bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Ulga niesamowita! Przemiła pani konsultantka, wynik bardzo szybko po aż po 10 dniach po pobraniu próbki, wszystko bardzo dobrze na bieżąco objaśniane w mailach. Jestem bardzo zadowolona i nie żałuję, zrobiłam ten test. Polecam serdecznie, spokojna głowa przynajmniej i uczucie ulgi. Pozdrawiam serdecznie”

    Marta
    4.06.2021 r.
    .

    Bardzo dziękujemy Pani Marto. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Polecam. Profesjonalne podejście do pacjentki. Otrzymałam odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie dotyczące całej procedury. Próbka dotarła do laboratorium 28.05, a dziś 1.06 otrzymałam już wynik. Jestem bardzo zadowolona i będę w pełni spokojna cieszyć się ciążą.”

    Paulina
    2.06.2021 r.
    .

    Pani Paulino, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Wszystko super , spokój po wykonaniu badania nie do opisania . Wszystko przebiegło sprawnie , wynik również bardzo szybko pojawił się na stronie . Polecam ! ☺️”

    Amanda
    1.06.2021 r.
    .

    Pani Amando, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „,, Polecam wykonać ten test. Mam 27 lat. Niestety test PAPPa nie wyszedł za dobrze. Moje prawdopodobieństwo na urodzenie dziecka z Trimosią 21 wynosiło 1:125. Test Nifty PRO wykonałam 11.05, a już 17.05 dostałam wynik. Na całe szczęście będę miała zdrowego synka. Gorąco polecam."”

    AniaLew
    18.05.2021 r.
    .

    Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

    Test NIFTY

    „Bardzo polecam.Profesjonalne podejście do pacjenta. Test PAPP-A wykazał wysokie ryzyko trisomii 21 (1:82 ) przez co zdecydowałam się na badanie Nifty Pro.Krew miałam pobraną w poniedziałek (10.05), a po tygodniu dostałam wyniki (17.05).Teraz możemy cieszyć się ciążą 😊 Będziemy mieć zdrową córeczkę 😁Z całego serca polecam 😊”

    Marta
    17.05.2021 r.
    .

    Pani Marto, dziękujemy bardzo, cieszymy się, że mogliśmy pomóc.

    Test NIFTY

    „Zdecydowanie polecam wykonanie testu Nifty. Jest to alternatywa dla badań inwazyjnych, które jednak wiążą się z ryzykiem. Szczególnie jeśli badania prenatalne wyszły kiepsko, to moim zdaniem nie ma nawet co się zastanawiać, tylko zamawiać termin. U mnie wynik testu przyszedł ekspresowo, przynosząc dobre wieści, dodatkowo byłam przeprowadzona przez cały proces przez przemiłą panią Monikę, która wszystko wyjaśniła i dodała otuchy. Bardzo polecam kobietom, które zostały nastraszone wynikami pappy, ten test zwróci wam spokój ducha i utwierdzi w przekonaniu, że wszystko jest dobrze.”

    A.
    17.05.2021 r.
    .

    Bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY
    A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
     
     
    Strona 1 z 14:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »
     

    co mówią lekarze o NIFTY pro

    Test NIFTY pro – opinie

    Zobacz też opinie:


    Zrób test NIFTY pro w domu z wynikiem ONLINE

    x
    Opinie klientów
    4.93 / 5.00 137 opinii
    Poznaj opinie naszych Pacjentek
    x
    Zarezerwuj termin
    Zadzwoń terazZadzwoń teraz, tel. 533 090 626