𝗧𝗲𝘀𝘁 𝗡𝗜𝗙𝗧𝗬 𝗽𝗿𝗼 𝗼𝗽𝗶𝗻𝗶𝗲 pacjentów ⭐⭐⭐⭐⭐ KLIK | Test NIFTY pro Przeskocz do treści

Test NIFTY opinie pacjentów

Dodaj opinię

Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro. Przejdź do opinii Pacjentów >>

Bardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość.

Nasze Pacjentki najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie testu NIFTY pro. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą. Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie..

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

3. Jak trafiła Pani do nas?

4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

Ocena:
Uzasadnienie:

7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

Ocena:
Uzasadnienie:

8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

9. Uwagi

 

„Ze swojej perspektywy mogę szczerze polecić test Nifty Pro. Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do badania, a także fachowość konsultantów medycznych, w szczególności Pani Barbary, jest gwarantem pełnego komfortu badanej. Wraz z mężem cieszymy się, że zdecydowaliśmy się na badanie:) teraz możemy w pełni cieszyć się zdrową córeczką!! Dziękujemy :)”

Marzena
21.05.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Polecam jak najbardziej Nifty Pro robiłam badanie w wtorek a w poniedzialek dostałam już wyniki. Na każde pytanie otrzymałam rzeczową odpowiedź. Super kontakt wszystko wyjaśnione POLECAM”

Żaneta
19.05.2020 r.
.

Pani Żaneto, dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Badanie wykonane w 10+4, po 2 tyg dostałam telefon, że badanie nie wyszło, bo za mało materiału genetycznego. Jeszcze mimo, że było to oczywiste w pt to dowiedziałam się w pon. Jestem bardzo niezadowolona, bo wielokrotnie dzwoniłam pytać, czy jest wszystko ok, bo długo czekam na wynik i kazano mi czekać. Zamiast tyg na wynik w tym wypadku będę czekać prawie miesiąc. Nie polecam. Lepiej wybrać sanco, bo wynik jest w ciągu 5 dni roboczych. Dzisiaj po 2 tyg od pobrania jadę 40 km na ponowne pobranie krwi.”

Klaudia
18.05.2020 r.
.

Szanowna Pani....
Dziękujemy, że podzieliła się Pani z nami swoimi odczuciami i ubolewamy że obsługa Pani zlecenia wyglądała daleko od oczekiwań. Pozwoliło na to sobie uświadomić jak istotne jest stosowanie się do procedur obowiązujących w obsłudze pacjenta nawet w tak trudnym czasie, jaki mamy teraz. Wiemy, że pracownica odpowiedzialna za opiekę nad Pani zleceniem kontaktowała się już z wyjaśnieniami. Laboratorium zgłosiło ponowne pobranie odpowiednio wcześniej jednak na skutek pomyłki dzwoniono do Pani pod niewłaściwy numer telefonu (pomylona cyfra w numerze), również na ten błędny numer została wysłana wiadomość SMS z prośbą o kontakt. Nic nas w tej sytuacji nie tłumaczy natomiast chcemy, aby Państwo też wiedzieli jaka jest przyczyna tego błędu, który poskutkował takim wydłużeniem terminu. Mimo trudnego dla wszystkich czasu jakim jest obecna pandemia staramy się być dla Państwa cały czas dostępni. Wielu z nas pracuje z domu, do tego część z nas opiekuje się dziećmi przez co pracujemy w mniejszym zespole i pomimo tego, że staramy się, aby każda pacjentka była otoczona najlepszą opieką jak to możliwe, to jednak ze względu na ilość obowiązków i nowych procedur sanitarnych, którym musimy się podporządkować nie zawsze się to udaje. Wdrożyliśmy już nowe procedury postępowania w przypadku zgłaszania ponownego pobrania i zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby do takiej sytuacji więcej nie doszło.

Test NIFTY

„Wyniki testu przyszły bardzo szybko ( w poniedziałek pobranie krwi a w kolejny poniedziałek już wynik). Pani konsultant B. Dębowska bardzo uprzejma i pomocna. Wizyty domowa pielęgniarki mobilnej również przebiegła bardzo dobrze.Sam wynik okazał się dla nas bardzo dobry pomimo kiepskiego testu PAPP-A. Teraz jesteśmy spokojni o zdrowie maluszka. Polecam.”

Monika
13.05.2020 r.
.

Pani Moniko, dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Polecam test Nifty, daje spokój na resztę ciąży gdzie u mnie był wynik negatywny. Wynik otrzymałam bardzo szybko po 5 dniach roboczyc.”

Szczęśliwa Mama
5.05.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię 🙂

Test NIFTY

„Z całego serca polecam wykonanie testu NIFTY każdej mamie, która chce spokojnie przejść przez ciążę. Obsługa jest przemiła, profesjonalna i gotowa do pomocy. Pani Pielęgniarka pobierająca krew - sympatyczna, energiczna i profesjonalna. Wynik szybki i nie pozostawiający wątpliwości.Dziękuję za spokój na kolejne miesiące!”

Małgorzata
23.04.2020 r.
.

Pani Małgorzato, dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Jesteście niesamowici, wynik po kilku dniach.Bardzo dziękuję i będę Was polecać :)”

.
22.04.2020 r.
.

„Test NIFTY to jedyne wiarygodne badanie dające pewność i spokój na wiele miesięcy . Próbka pobrana we środę wynik we wtorek rano . Naprawdę było warto . Zaznaczę że poprzednie badania wskazywały na możliwość wystąpienia wady u dziecka a test NIFTY nie wykazał żadnych nieprawidłowości . Nareszcie mogę się cieszyć z mojego synka . Dziękuje za pomoc w podjęciu decyzji i szybką realizację zlecenia .”

Mama po raz drugi
21.04.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię 🙂 Pozdrawiamy serdecznie!

Test NIFTY

„Profesjonalne podejście do pacjenta. Dla mnie najważniejsza była pewność ze test jest oryginalny a wynik dostarczony w bardzo szybkim tempie (jedyne 5 dni robocze). Dodam ze badanie było robione w domu. Polecam!”

Marta
21.04.2020 r.
.

Pani Marto, bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Profesjonalna, miła obsługa, stały kontakt, szybki wynik. Polecam wszystkim którzy chcą być spokojni o swoje maleństwo.”

Joanna
15.04.2020 r.
.

Pani Joanno, dziękujemy za opinię.

Test NIFTY
A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
 
 
Strona 1 z 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Zarezerwuj termin
Zadzwoń terazZadzwoń teraz