Przeskocz do treści
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej PolsceAutoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
testDNA
Ponad 200 punktów pobrań i wizyty w całej polsce
badanienifty.pl Test NIFTY pro Test NIFTY opinie

Test NIFTY opinie

Nasze Pacjentki w opiniach o teście NIFTY pro najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie badania. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą.

Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro w testDNA oraz ich historie. Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro.

Dodaj opinię o teście NIFTY pro

Dodaj opinięBardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

    1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

    2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

    3. Jak trafiła Pani do nas?

    4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    9. Dodatkowe uwagi

    zgoda0

    10. Jeżeli życzy sobie Pani kontaktu z naszej strony w celu odpowiedzi
    na zgłoszone uwagi, prosimy o pozostawienie adresu e-mail:

     

    „Czułam się zaopiekowana od poczatku. Wszystko wyczerpujaco wyjasnione. Szybkie odpowiedzi przez tel., na czacie, w placówce w Katowicach. Wynik bardzo szybko, czytelny dla pacjenta. Cieszymy się teraz spokojem. Życzymy wszystkim zdrowia. Pozdrawiamy serdecznie”

    Magdalena
    27.09.2021 r.
    .

    Pani Magdaleno, dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie 🙂

    Test NIFTY

    „Polecam, wyniki testu otrzymałam po 5 dniach roboczych, bardzo miła i fachowa obsługa.”

    Ivana
    22.09.2021 r.
    .

    Dziękujemy!

    Test NIFTY

    „Jest to moja druga ciaza. Pierwsza ciaze przelezalam na patologii ciazy, lekarze do samego rozwiazania nie wiedzieli czy urodze zdrowe dziecko. Teraz kiedy jestem w drugiej ciazy i dowiedzialam sie o tescie nifty, od razu skorzystałam z takiej możliwości. Krew mialam pobierana we wtorek, wyniki po tygodniu. Jestem w 12 tygodniu ciazy, a wiem ze pod sercem nosze zdrowego synka. Bardzo Panstwu dziekuje za ten spokój na cala ciaze. Polecam z calego serca.”

    Barbara
    21.09.2021 r.
    .

    Pani Barbaro, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Miła i fachowa obsługa zarówno w trakcie rozmowy telefonicznej z konsultantem jak i na miejscu w laboratorium. Rzetelne przekazanie informacji o procedurze badania. Szybka wysyłka próbki i błyskawiczne wyniki, które rozwiały wszelkie wątpliwości wynikające z badań prenatalnych.”

    Maria
    21.09.2021 r.
    .

    Pani Mario, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

    Test NIFTY

    „Polecam Każdej mamie po 35 roku życia. Dzisiaj otrzymałam wynik . Jestem najszczęśliwszą na świecie mamą zdrowej dziewczynki. Życzę każdej kobiecie tyle łez radości. Wynik po 7 dniach.”

    Gosia
    15.09.2021 r.
    .

    Bardzo dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie 🙂

    Test NIFTY

    „Krew miałam pobraną w środę o 13:40.Wynik w poniedziałek o 15:18. Jakby nie patrzeć to 3 dni robocze :).Ryzyka prawdopodobieństwa wyliczone na miliardowe liczby, więc ulga i radość nie do opisania.Jeśli chodzi o informowanie odnośnie procesu, jak to przebiegało to nie mogę powiedzieć, że było super. Dopiero jak w piątek zadzwoniłam na infolinię to się dowiedziałam, że krew jest już w Chinach. Dokumenty w Katowicach były później. Czytałam, że będę o tym na bieżąco informowana, dlatego się trochę zdenerwowałam. Mimo wszystko uważa, że wynik błyskawicznie przyszedł i polecam każdemu uczucie spokoju.Jeśli chodzi o wyniki to miałam Pappa 3,2 jak najbardziej w normie, ale na usg wyszło,że przezierność jest wysoka 2,4 co wpłynęło na ogólnie ryzyko ZD 1:1875. Wynik ten nie był dla mnie satysfakcjonujący i zdecydowałam się na Nifty pro.Dużo czytałam na forach i również jestem tego zdania, że test Pappa to ściema i tylko niepotrzebne nerwy.”

    Agata
    2.09.2021 r.
    .

    Pani Agato, bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
    Dziękujemy również za sugestie dotyczące organizacji badania NIFTY pro. Próbka dociera do laboratorium BGI standardowo w ciągu 1-2 dni roboczych i od razu zaczynają się analizy, dlatego osobny komunikat nie jest wysyłany. Wysyłamy komunikat w momencie gdy dokumenty docierają do laboratorium w Katowicach (tworzony jest wówczas dostęp do Panelu Pacjenta) i później, gdy dostępny jest już wynik badania.

    Test NIFTY

    „Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, pewnym było, że będziemy wykonywać badanie NIFTY. Od pierwszego kontaktu wszystko przebiegało w świetnej atmosferze, byliśmy dokładnie o wszystkim informowani, samo badanie było umówione w trosce o mój najwyższy komfort. Przesympatyczna pielęgniarka, tego samego dnia kurier, który wszystko odebrał, a sam wynik przyszedł dużo szybciej niż się spodziewaliśmy. Ku naszej radości wszystko wyszło poprawnie i całą resztę ciąży możemy spać spokojni i szczęśliwi. Gdybym miała decydować jeszcze raz - nie wahałabym się ani chwili czy wykonać NIFTY. Polecam wszystkim przyszłym rodzicom, to uczucie spokoju i radości jest nie do opisania. Dziękuję testDNA!”

    Marta
    30.08.2021 r.
    .

    Pani Marto, cieszymy się, że mogliśmy pomóc i dziękujemy za opinię.

    Test NIFTY

    „Po złych wynikach z krwi testu PAPP-A zdecydowałam się na wykonanie testu Nifty. Po równym tygodniu dostałam wynik. Nie ma nic piękniejszego niż informacja, ze Twój syn jest zdrowy. Ryzyko skorygowane z 1:332 na prawie 1:6000000000. Polecam każdemu kto chce ze spokojem przechodzić przez ciąże. Pozdrawiam i serdecznie polecam test”

    Katrin
    30.08.2021 r.
    .

    Bardzo dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Kochane z całego serca polecam test NIFTY 😃U mnie po pierwszym badaniu prenatalnym z testu Papa ryzyko trisomii 18bylo wysokie zdecydowałam się na ten test i nie żałuję. Dzisiaj otrzymałam wyniki i wszystko ok Serdecznie dziękuję Pani Izabelli D która bardzo mnie wspierała i pocieszała dawała nadzieję i co najważniejsze szybko zadziałała aby pobrano mi próbkę Panie wszystkie wspaniałe z całego serca dziękujemy i życzymy wszystkiego co najlepsze”

    Ewa Dw
    26.08.2021 r.
    .

    Pani Ewo, bardzo dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc.

    Test NIFTY

    „Zanim jeszcze zaszłam w ciążę wiedziałam, że na pewno poddam się badaniu NIFTY pro. Po nieprawidłowych wynikach USG genetycznego wskazujących na wysokie ryzyko Zespołu Downa okazało się, że nie jest to jakaś tam moja "fanaberia" ale konieczność. Wśród różnych ofert dostępnych w internecie cieszę się, że wybrałam właśnie Państwa. Współpraca wzorcowa począwszy od kontaktu z infolinią, poprzez szybkie umówienie wizyty w placówce, z którą Państwo współpracujecie gdzie czekał już na mnie przygotowany przez Państwa pakiet, po uzyskanie wyniku. Dodam, że próbka krwi została pobrana u mnie w poniedziałek, w środę zostałam powiadomiona sms-owo i e-mailem o tym, że została dostarczona do Chin, a w następny poniedziałek, że wyniki są już dostępne. Spokój, który teraz mam w sobie wart jest każdej ceny. Chciałabym serdecznie Państwu podziękować, a przyszłym mamom powiedzieć, że naprawdę warto :)”

    Kasia
    9.08.2021 r.
    .

    Pani Kasiu, bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY
    A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
     
     
    Strona 1 z 16:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »
     

    co mówią lekarze o NIFTY pro

    Test NIFTY pro – opinie

    Zobacz też opinie:


    NIFTY pro

    x
    Opinie klientów
    4.94 / 5.00 157 opinii
    Poznaj opinie naszych Pacjentek
    x
    Zarezerwuj termin
    Zadzwoń terazTel. 533 090 626