Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej PolsceAutoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
testDNA
Ponad 200 punktów pobrań i wizyty w całej polsce
badanienifty.pl Test NIFTY pro Test NIFTY opinie

Test NIFTY opinie

Nasze Pacjentki w opiniach o teście NIFTY pro najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie badania. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą.

Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro w testDNA Laboratorium oraz ich historie. Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro.

Dodaj opinię o teście NIFTY pro

Dodaj opinięBardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

    1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

    2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

    3. Jak trafiła Pani do nas?

    4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    9. Dodatkowe uwagi

    zgoda0

    10. Jeżeli życzy sobie Pani kontaktu z naszej strony w celu odpowiedzi
    na zgłoszone uwagi, prosimy o pozostawienie adresu e-mail:

    test nifty pro forum

     

    „Od samego początku bardzo dobry i sprawny kontakt. Najpierw na czacie, następnie telefoniczny, potem mailowy. Na wszystkie pytania uzyskałam pełne odpowiedzi, wielu nie zdążyłam zadać, ponieważ informacje odnalazłam w mailach, które otrzymałam. Wynik miałam po 6 dniach roboczych.”

    Justyna
    10.05.2022 r.
    .

    Dziękujemy Pani Justyno i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Polecam wykonanie testu NIFTY. Dzięki niemu jestem spokojna o zdrowie dzidziusia. Podczas badań prenatalnych wyszło mi wysokie ryzyko 1:34 trisomi 21, przez obniżone białko Pappa z krwi. Badanie NIFTY wykazało bardzo niskie ryzyko w porównaniu do poprzedniego badania oraz nie wykryto żadnych nieprawidłowości. Mogę teraz odetchną z ulgą i cieszyć się ciążą.”

    Adrianna
    4.05.2022 r.
    .

    Pani Adrianno, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Bardzo profesjonalna obsługa, bezproblemowe pobranie próby do badań i bardzo szybko dostępny wynik - już po 2 dniach otrzymałam raport z badania. Polecam”

    Aneta
    4.05.2022 r.
    .

    Pani Aneto, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

    Test NIFTY

    „Gorąco polecam każdej kobietce wykonanie testu Nifty pro. Spokój po otrzymaniu wyniku bezcenny! Zdecydowałam się na wykonanie badań pomimo tego, że nie należałam do grupy ryzyka. I nie żałuję, ponieważ wiem, że reszta ciąży przebiegnie w spokoju, bez rozmyślań czy moje dziecko będzie zdrowe, czy nie. Wyszłam z założenia, że lepiej poświęcić tą niemałą kwotę raz a porządnie na rzetelne badanie 😉 nie żałuję, wręcz przeciwnie. Bardzo się cieszę, w drodze zdrowa córeczka 😍 A panie konsultantki rewelacyjne! Otrzymałam dokładne informacje, z każdym pytaniem mogłam się zwrócić o pomoc. Bardzo dziękuję i polecam!”

    Kasia
    26.04.2022 r.
    .

    Pani Kasiu, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Polecam kazdej przyszlej mamie wykonanie tego testu, choc wiadomo, ze wyniki odczytywalam z dusza na ramieniu. Na szczescie szybko odzyskalam spokoj i poczulam duza ulge. Wspaniala i szybka obsluga na kazdym etapie - od pierwszego telefonu z pytaniem o test az po informacje o dostepnosci wyniku. Test robilam we czwartek a wynik byl we srode rano. Wszystko naprawde na poziomie.”

    Ola
    20.04.2022 r.
    .

    Dziękujemy Pani Olu i pozdrawiamy serdecznie!

    Test NIFTY

    „Wykonanie badania to moja najlepsza decyzja. Wyniki przyszły po tygodniu od pobrania krwi - zdrowa córeczka. Odzyskałam spokój i przestałam się zamartwiać. Teraz pora cieszyć się z macierzyństwa. Polecam wszystkim, którzy się wahają wykonanie badania, warto szybko rozwiać wątpliwości. Pani na infolinii bardzo miła i profesjonalna. Cierpliwie odpowiada na pytania i służy pomocą. Polecam.”

    Kinga
    13.04.2022 r.
    .

    Dziękujemy Pani Kingo, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Błyskawicznie szybko rozwiano nasz ogromny stres po teście Paapa. Wyniki przyszly po 5 dniach kalendarzowych. Polecam!”

    Ola
    13.04.2022 r.
    .

    Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie 🙂

    Test NIFTY

    „Bardzo polecam ten test jak się chce mieć pewność co do zdrowia dziecka. My mieliśmy podejrzenie choroby, a po teście jesteśmy bardzo spokojni. Wynik testu przyszedł błyskawicznie. Pobranie krwi miałam w środę, a już w poniedziałek dostałam wyniki. Mamy zdrową córeczkę:)”

    Patrycja
    12.04.2022 r.
    .

    Pani Patrycjo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Badanie warte wszystkie pieniądze, spokój po otrzymaniu wyniku bezcenny. Wynik otrzymałam dokładnie po tygodniu od pobrania krwi. Zdecydowałam się na to badanie bo testach prenatalnych ryzyko trisomi 21, 1 :117 załamanie totalne. Po otrzymaniu wyniku nifty pro tak niskie ryzyko że nie jestem w stanie nawet podać tej liczby ☺️. Reszta ciąży już w spokoju.”

    Gabriela
    6.04.2022 r.
    .

    Pani Gabrielo, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Dzisiaj nasz szczęśliwy dzień. W czwartek wieczorem oddana próbka a dzisiaj środa i już wynik. I będzie wymarzona ZDROWA córeczka ❤️ Dziękujemy z całego serca za profesjonalizm. Pani Paulinie, która pomogła mi w zorganizowaniu całego badania i odpowiedziała na wszystkie pytania ❤️ Spokój i szczęście nie do opisania ❤️”

    Agnieszka
    6.04.2022 r.
    .

    Pani Agnieszko, dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc.

    Test NIFTY
    A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
     
     
    Strona 1 z 20:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »
     

    test nifty pro forum

    Test NIFTY pro – opinie

    Zobacz też opinie:

    Możesz sprawdzić najczęściej zadawane pytania
    Ile kosztuje test NIFTY pro?

    Całkowity koszt testu NIFTY pro wynosi 2397 zł. Cena ta obejmuje analizę próbki, pobranie materiału w placówce medycznej, ubezpieczenie, konsultację wyniku pozytywnego z lekarzem genetykiem. Opłatę za badanie można rozłożyć na raty. Więcej…

    Co bada test NIFTY?
    Test NIFTY określa ryzyko wystąpienia:

      • Trzech najczęstszych wad chromosomowych tj. Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa oraz Zespołu Patau, trisomii 9, 16, 22
      • Aneuploidii chromosomów płci: monosomia X (zespół Turnera), XXY (zespół Klinefeltera ), XXX, XYY
      • Zespołu mikrodelecji: 5p (zespół kociego krzyku), 1p36, 2q33.1, zespołu Jacobsena (11q23), zespołu DiGeorge’a 2 (10p14-p13), zespołu Van der Woude (1q32.2), zespołu Pradera-Williego/Angelmana (15q11.2).
    Czy test NIFTY to jest to samo co test PAPPA?

    Nie, NIFTY pro jest badaniem genetycznym i bada DNA dziecka, nie czynniki wskazujące na możliwość wystąpienia trisomii. Test NIFTY podobnie jak test Pappa jest przesiewowym badaniem prenatalnym określającym ryzyko wystąpienia jednej z trisomii, jednak NIFTY pro ma znacznie szerszy zakres badanych chorób (94, w tym mikrodelecje i mikroduplikacje). Czułość testu NIFTY jest zdecydowanie wyższa i wynosi ponad 99% dla trisomii 21., a w przypadku testu Pappa jest to 90%.

    Czy test NIFTY to jest to samo co amniopunkcja?

    Nie. Test NIFTY jest przesiewowym badaniem prenatalnym natomiast amniopunkcja to test diagnostyczny. Co to oznacza? W przypadku kiedy test NIFTY wskaże ryzyko wystąpienia trisomii rekomendowane jest wykonanie amniopunkcji w celu potwierdzenia diagnozy. Amniopunkcja wiąże się z ryzykiem powikłań takich jak poronienie, tymczasem NIFTY pro jest badaniem wykonywanym z krwi matki, jest więc zupełnie bezpieczny.

    Ile czeka się na wynik badania?

    Na wynik testu oczekuje się 10 dni roboczych od momentu dotarcia próbek do laboratorium. Jest to maksymalny czas, często wynik jest szybciej, nawet w 5-6 dni. Transport trwa zwykle 1-2 dni robocze. Czytaj więcej o transporcie

    To jest maksymalny czas oczekiwania, często wynik dostępny jest szybciej.

    zobacz więcej pytań


    4.9/5 - (59 głosów / głosy)

    nifty porównanie

    x
    Opinie klientów
    4.95 / 5.00 199 opinii
    Poznaj opinie naszych Pacjentek
    x
    Zarezerwuj termin
    Zadzwoń terazTel. 533 090 626