Test NIFTY pro Opinie ⭐⭐⭐⭐⭐Czy warto zrobić? | Test NIFTY pro Przeskocz do treści
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
Autoryzowane placówki i wizyty domowe w całej Polsce
testDNA
Ponad 200 punktów pobrań i wizyty w całej polsce
badanienifty.pl Test NIFTY pro Test NIFTY opinie

Test NIFTY opinie

Nasze Pacjentki w opiniach o teście NIFTY pro najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie badania. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą.

Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie. Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro.

Dodaj opinię o teście NIFTY pro

Dodaj opinięBardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość

co mówią lekarze o NIFTY pro

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

    1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

    2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

    3. Jak trafiła Pani do nas?

    4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:
    Uzasadnienie:

    9. Dodatkowe uwagi

    zgoda0

    10. Jeżeli życzy sobie Pani kontaktu z naszej strony w celu odpowiedzi
    na zgłoszone uwagi, prosimy o pozostawienie adresu e-mail:

     

    „To szybkie i profesjonalne podejście do każdej zatroskanej i zestresowanej przyszłej mamy, której inne badania oceniające ryzyko chorób, spędziły sen z powiek. Wynik niesamowicie szybko w ciągu 7 dni, a odzyskany spokój bezcenny... Szczególne podziękowania dla Pani Barbary!”

    Wdzięczna Mama M.
    15.01.2021 r.
    .

    Dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego!

    Test NIFTY

    „Przesympatyczna obsługa . Wynik w ciagu 7dni .Jestem bardzo zadowolona .”

    Marta
    5.01.2021 r.
    .

    Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Badanie Nifty pro to była najlepsza decyzja, która dała nam spokój na kolejny okres ciąży. Szybki termin wizyty w laboratorium bo już na drugi dzień od kontaktu, Pani w laboratorium wszystko wyjaśniła pomogła wypełnić dokumenty, podtrzymała na duchu, wyniki otrzymaliśmy po 6 dniach gdzie w między czasie były święta. Teraz możemy spokojnie oczekiwać na zdrową córeczkę. Serdecznie polecam każdej mamie i życzę dużo zdrowia i tylko dobrych wyników.”

    Justyna
    30.12.2020 r.
    .

    Pani Justyno, bardzo dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego.

    Test NIFTY

    „Polecam wszystkim, którzy martwią się o zdrowie swojego maluszka. Otrzymałam wynik po 4 dniach roboczych a spokój dzięki któremu go uzyskałam jest wart każdej złotówki. Czekamy z mężem na pierwszego synka :)”

    Ania
    30.12.2020 r.
    .

    Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

    Test NIFTY

    „Polecam i dziękuję za wsparcie specjalistów. U mnie wynik testu przyszedł przed zaplanowanym terminem. Cieszę się, ze się zdecydowałam zrobić ten test.”

    A.
    11.12.2020 r.
    .

    Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

    Test NIFTY

    „Kochani, a raczej kochane, bo jak wiemy większość czytających to kobiety. Mam 39 lat i zaszłam w ciąże. Przez 2 tygodnie wybierałam test prenatalny i mimo, iż moja przyjaciółka korzystała z Sanco ja zdecydowałam się na NIFTY PRO ze względu na ubezpieczenie jakie oferują w cenie badania. Otrzymałam jednak dużo więcej niż oczekiwałam. Z ramienia firmy kontaktowała się ze mną Pani Daria Stuchlik. Od początku była bardzo profesjonalna i miła, ale jak wyczuła, że bardzo się boję wyniku testu podeszła do mnie z prawdziwym sercem na dłoni, niezwykłą uprzejmością i cierpliwie odpowiadała na każdy mój telefon, wątpliwość, czy pytanie. Test Nifty Pro oferuje Wam Dziewczyny nie tylko standardowe rzeczy, ale również Anioły w pakietach :-). Czytałam tu opinię jakieś malkontentki i nieomal nie zdecydowała bym się na Nifte przez te kobietę. Teraz wiem, że z tą osobą musiało być coś nie tak, bo obsługa przy badaniu NIFTY Pro jest niesamowita. Ja przeżyłam ten okres oczekiwania na wyniki badań tylko dzięki Pani Darii. Z całego serca dziękuję Pani i życzę wszystkiego co najlepsze! A do was Drogie Panie, które to czytacie powiem tylko jedno: WARTO ZROBIĆ TEN TEST! Znów jestem uśmiechnięta i szczęśliwa”

    Renata
    1.12.2020 r.
    .

    Pani Renato, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego.

    Test NIFTY

    „Wszystko bardzo profesjonalnie! Szybki kontakt w celu umówienia dogodnego terminu co nie ukrywam miało duże znaczenie w stresie który przeżywałam. Wynik bardzo szybko, w środę rano pobrano mi krew we wtorek rano wynik dostępny 🙂 bardzo
    Się cieszę, że się zdecydowałam i polecam!”

    w.
    1.12.2020 r.
    .

    Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie 🙂

    Test NIFTY

    „Polecam każdej parze spodziewającej się dziecka! Bardzo sprawna i profesjonalna organizacja. W czwartek pobranie krwi w domu przez ratownika medycznego, szybka wysyłka jeszcze tego samego dnia do HKG i wynik na panelu we wtorek. Cena warta spokoju jaki osiągnęłam czytając wyniki.”

    Anna
    1.12.2020 r.
    .

    Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie 🙂

    Test NIFTY

    „Jestem bardzo zadowolona, mimo ponownego pobierania krwi (za pierwszym razem coś się z nią stało w czasie transportu) wynik przyszedł po dokładnie tygodniu. Na szczęście wszystko jest w porządku i czekamy na synka :)”

    Emilia
    30.11.2020 r.
    .

    Dziękujemy za opinię 🙂

    Test NIFTY

    „W poniedziałek wykonałam badanie Nifty Pro wynik był dokładnie tydzień później w poniedziałek z samego rana! Bardzo szybko! Wynik prawidłowy czekamy na dziewczynkę. Wykonywałam już wcześniej test z innej firmy jednak nadal miałam obawy czy może nie doszło do jakiejś pomyłki dlatego tez decyzja o Nifty Pro - wynik ubezpieczony co jeszcze w większym stopniu uspokaja. Jeśli chodzi o obsługę jestem bardzo miłe zaskoczona, Panie bardzo pomocne. Zostałam umówiona na pobranie krwi dwie godziny po zamówieniu przez stronę.”

    Ewa
    30.11.2020 r.
    .

    Pani Ewo, bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie 🙂

    Test NIFTY
    A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
     
     
    Strona 1 z 10:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »
     

    Test NIFTY pro – opinie

    Zobacz też opinie:


    Zrób test NIFTY pro w domu z wynikiem ONLINE

    x
    Opinie klientów
    4.91 / 5.00 100 opinii
    Poznaj opinie naszych Pacjentek
    x
    Zarezerwuj termin
    Zadzwoń terazZadzwoń teraz, tel. 533 090 626