𝗧𝗲𝘀𝘁 𝗡𝗜𝗙𝗧𝗬 𝗽𝗿𝗼 𝗼𝗽𝗶𝗻𝗶𝗲 ⭐⭐⭐⭐⭐ | Test NIFTY pro Przeskocz do treści
badanienifty.pl Test NIFTY pro – czym jest? Test NIFTY opinie pacjentów

Test NIFTY opinie pacjentów

Nasze Pacjentki w opiniach o teście NIFTY pro najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie badania. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą. Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie. Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro. Przejdź do opinii >

Dodaj opinię o teście NIFTY pro

Dodaj opinięBardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość. Dodaj opinię

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

3. Jak trafiła Pani do nas?

4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

Ocena:
Uzasadnienie:

7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

Ocena:
Uzasadnienie:

8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

9. Uwagi

 

„Błyskawiczny kontakt i szybkie umówienie na pobranie krwi. Wynik otrzymałam po 7 dniach od pobrania. Jestem spokojna, wynik dobry. Bardzo jasny, czytelny opis. Polecam wszystkim niepokojącym się mamom.”

Magda
15.10.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie 🙂

Test NIFTY

„Polecam, z prenatalnych wyszło spore ryzyko, lekarz uspokajał, zalecał bardziej genetyka ale do mnie decyzja należała, ze może wypisać skierowanie na NIFTY. Ostatecznie szukałam sama i znalazłam. Jednak z tylu głowy była myśl, ze może jednak... jeszcze jak widziałam reklamy chorych dzieci...zdecydowaliśmy się na NIFTY (wolałam bezpieczna firmę niż amniopunkcję od razu), wyszło, ze wszystko w porządku, dziewczynka.Przyznam, ze kamień z serca spadł. Chciałam krzyczeć z radości.Choć czułam lekki niepokój - niepotrzebnie. Teraz jestem szczęśliwa mama wspaniałej zdrowej córki :)Koszt badania nie mały (rozumiem, ze nie każdego stać) ale wart, wiadomo na co się szykować...”

Zadowolona
2.10.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie 🙂

Test NIFTY

„Witam. Dzisiaj otrzymałam wynik prawidłowy! Chłopczyk! Jesteśmy szczęśliwi. Dziękujemy bardzo.”

Dominika
28.09.2020 r.
.

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie!

Test NIFTY

„Wlasnie dostalam wynik prawidlowy dziewczynka,dziekuje”

Jola
24.09.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy serdecznie 🙂

Test NIFTY

„Według mnie nie opłaca się robić tego testu. Zwykle naciagniecie na kasę. Koszt ok 2500 zł. Prenatalne pokazały, że jesteśmy w wysokim ryzyku więc zalecane było zrobienie testu Nifty. Zrobiliśmy ten test i też pokazał wysokie ryzyko więc tak czy siak trzeba było zrobić amniopunkcje. Wyrzucenie 2500 zł w błoto. Odrazu można było zrobić tą amniopunkcje. Na każde wyniki trzeba czekać 2-3 tyg. Nie potrzebnie czas spędzony w stresie jak i tak trzeba było robić następne wyniki.”

Przemek
22.09.2020 r.
.

Panie Przemku, dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy Państwa rozczarowanie w tej sytuacji. Odnosząc się do tego, co Pan napisał – test Nifty pro mimo swojej bardzo wysokiej czułości jest badaniem przesiewowym i jego pozytywny wynik wymaga potwierdzenia testem diagnostycznym. Ponieważ test ten jest bardzo czuły najczęściej wynik pozytywny potwierdza się w amniopunkcji (w odróżnieniu od innych badań przesiewowych takich jak test Pappa, gdzie nieprawidłowy wynik najczęściej nie potwierdza się w badaniach diagnostycznych). Prawdopodobieństwo uzyskania wyniku fałszywie pozytywnego w teście Nifty pro wynosi poniżej 0,05% dla trisomii 21., 13. I 18. Dlatego jego wynik może pomóc podjąć decyzję o wykonywaniu badań inwazyjnych, czy na pewno są konieczne. Dla wielu Rodziców jest to istotna informacja, że nie ryzykują amniopunkcją w sytuacji, gdy dziecko najprawdopodobniej jest zdrowe.
Jest nam przykro, że badanie nie spełniło Pana oczekiwań i życzymy wszystkiego dobrego.

Test NIFTY

„Super testy”

Vo thi Loi
22.09.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię 🙂

Test NIFTY

„Jesteśmy zadowoleni. Wszystko bardzo fachowo i szybko. A wyniki dały nam spokój i radość.”

Eliza
17.08.2020 r.
.

Pani Elizo, bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie

Test NIFTY

„Z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ POLECAM NIFTY! OTO UZASADNIENIE!!! Zostałam nieźle wystraszona po badaniach prenatalnych, szczególnie po teście PAPP-A gdzie ryzyko wystąpienia Zespołu Downa po tzw. skorygowaniu wyniosło 1:50. Oczywiście otrzymałam informację telefoniczną o wysokim ryzyku czy nawet bardzo wysokim ryzyku i o możliwości zrobienia amniopunkcji. Nie zdecydowałam się przy zagrożonej ciąży. Przeczekałam... budziłam się w środku nocy... Ze stresem i niepokojem poszłam na drugie badanie prenatalne ale niestety nie usłyszałam, że ryzyko się zmniejszyło, chociaż lekarz zapewniał mnie, że wszystko wygląda prawidłowo. Dodam tylko, że ryzyko w I trym. wynikło (szerokość przezierności karkowej, czynność serca płodu). Mój lekarz ginekolog bardzo mnie podbudowywał bo żadne inne nieprawidłowości nie wystąpiły. Znał z doświadczenia wiele takich pzypadków i kobiety przepłakały niepotrzebnie całą ciążę. Jednak ja ciągle z tyłu głowy miałam tą rozmowę telefoniczną i ten mój nieszczęsny wynik. Rozmawiałam z wieloma osobami i takich przypadków dotyczących jak mnie i wieku ok. 39 lat znam na dzień dzisiejszy około 20. Dzieci urodziły się zdrowe. Niestety te przyszłe mamy chodziły z niepokojem, stresem do końca ciąży i porodu. Ja dowiedziałam się o teście NIFTY i go zrobiłam. Stres ogromny przy otwieraniu wyników ale wspaniała ulga i łzy szczęścia. Z radością mogę spokojnie patrzeć w przyszłość i kompletować wyprawkę. Wszystkie pieniądze tego świata są warte szczęśliwego macierzyństwa. Dla mnie ważne było, że w razie złych wyników test jest ubezpieczony i jest konsultacja z lekarzem genetykiem to dodatkowy atut tego testu. Dziękuję!!!”

Anita
31.07.2020 r.
.

Pani Anito, dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i historią, cieszymy się, że mogliśmy pomóc.

Test NIFTY

„Polecam wszystkim z wątpliwościami dotyczącymi zdrowia nienarodzonego dziecka. Test przeprowadzony profesjonalnie, miła i pomocna obsluga na każdym etapie badania. Wynik zdecydowanie szybciej niż wynika z regulaminu - po 5 dniach roboczych. Spokój ducha - bezcenny😊”

Grażyna
31.07.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy za opinię!

Test NIFTY

„Test przeprowadzony sprawnie, błyskawiczne wyniki, po 4 dniach roboczych od otrzymania próbki, pełen profesjonalizm”

martyna
30.07.2020 r.
.

Pani Martyno, bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY
A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
 
 
Strona 1 z 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Test NIFTY pro – opinie

Zobacz też opinie naszych Pacjentów opublikowane w serwisie Facebook oraz Google:


Dlaczego warto wybrać test NIFTY pro

Zarezerwuj termin
Zadzwoń terazZadzwoń teraz