𝗧𝗲𝘀𝘁 𝗡𝗜𝗙𝗧𝗬 𝗽𝗿𝗼 𝗼𝗽𝗶𝗻𝗶𝗲 ⭐⭐⭐⭐⭐ | Test NIFTY pro Przeskocz do treści
badanienifty.pl Test NIFTY pro – czym jest? Test NIFTY opinie pacjentów

Test NIFTY opinie pacjentów

Nasze Pacjentki w opiniach o teście NIFTY pro najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie badania. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą. Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie. Zobacz dlaczego warto wykonać test NIFTY pro. Przejdź do opinii >

Dodaj opinię o teście NIFTY pro

Dodaj opinięBardzo dbamy o to, żeby nasi pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość. Dodaj opinię

Test NIFTY pro – opinie

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety dotyczącej przebiegu badania NIFTY pro (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minut).

1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

3. Jak trafiła Pani do nas?

4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

Ocena:
Uzasadnienie:

7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

Ocena:
Uzasadnienie:

8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

Ocena:
Uzasadnienie:

9. Uwagi

 

„Z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ POLECAM NIFTY! OTO UZASADNIENIE!!! Zostałam nieźle wystraszona po badaniach prenatalnych, szczególnie po teście PAPP-A gdzie ryzyko wystąpienia Zespołu Downa po tzw. skorygowaniu wyniosło 1:50. Oczywiście otrzymałam informację telefoniczną o wysokim ryzyku czy nawet bardzo wysokim ryzyku i o możliwości zrobienia amniopunkcji. Nie zdecydowałam się przy zagrożonej ciąży. Przeczekałam... budziłam się w środku nocy... Ze stresem i niepokojem poszłam na drugie badanie prenatalne ale niestety nie usłyszałam, że ryzyko się zmniejszyło, chociaż lekarz zapewniał mnie, że wszystko wygląda prawidłowo. Dodam tylko, że ryzyko w I trym. wynikło (szerokość przezierności karkowej, czynność serca płodu). Mój lekarz ginekolog bardzo mnie podbudowywał bo żadne inne nieprawidłowości nie wystąpiły. Znał z doświadczenia wiele takich pzypadków i kobiety przepłakały niepotrzebnie całą ciążę. Jednak ja ciągle z tyłu głowy miałam tą rozmowę telefoniczną i ten mój nieszczęsny wynik. Rozmawiałam z wieloma osobami i takich przypadków dotyczących jak mnie i wieku ok. 39 lat znam na dzień dzisiejszy około 20. Dzieci urodziły się zdrowe. Niestety te przyszłe mamy chodziły z niepokojem, stresem do końca ciąży i porodu. Ja dowiedziałam się o teście NIFTY i go zrobiłam. Stres ogromny przy otwieraniu wyników ale wspaniała ulga i łzy szczęścia. Z radością mogę spokojnie patrzeć w przyszłość i kompletować wyprawkę. Wszystkie pieniądze tego świata są warte szczęśliwego macierzyństwa. Dla mnie ważne było, że w razie złych wyników test jest ubezpieczony i jest konsultacja z lekarzem genetykiem to dodatkowy atut tego testu. Dziękuję!!!”

Anita
31.07.2020 r.
.

Pani Anito, dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią i historią, cieszymy się, że mogliśmy pomóc.

Test NIFTY

„Polecam wszystkim z wątpliwościami dotyczącymi zdrowia nienarodzonego dziecka. Test przeprowadzony profesjonalnie, miła i pomocna obsluga na każdym etapie badania. Wynik zdecydowanie szybciej niż wynika z regulaminu - po 5 dniach roboczych. Spokój ducha - bezcenny😊”

Grażyna
31.07.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy za opinię!

Test NIFTY

„Test przeprowadzony sprawnie, błyskawiczne wyniki, po 4 dniach roboczych od otrzymania próbki, pełen profesjonalizm”

martyna
30.07.2020 r.
.

Pani Martyno, bardzo dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Witam.Jestem bardzo szczęśliwa, gdyż dzisiaj otrzymałam wynik- będzie zdrowa dziewczynka.Dziękuję za profesjonalne podejście do klienta, każdemu będę polecać ten test.Sama osobiście otrzymałam zły wynik testu pappa i dodatkowo lekarz wykonujący usg genetyczne zachował się nieprofesjonalnie, powodując ogromny stres.Pozdrawiam.”

Mariola
23.07.2020 r.
.

Dziękujemy bardzo za opinię i cieszymy się. Pozdrawiamy serdecznie!

Test NIFTY

„Z całego serca polecam przyszłym rodzicom test Nifty Pro. W poradni genetycznej po wykonaniu testu PAPP-A otrzymaliśmy w mężem informację, że jest średnie ryzyko chorób genetycznych. Ta informacja nie dawała nam spokoju, dlatego po konsultacji z test DNA zdecydowaliśmy się na test Nifty Pro. Pobranie krwi odbyło się w naszym mieszkaniu po wcześniej umówionej wizycie. Wyniki były dostępne na platformie już po kilku dniach. Na szczęście okazało się, że jest wszystko dobrze a dzięki temu mogliśmy dalej spokojnie cieszyć się ciążą. Chciałabym raz jeszcze podziękować konsultantom medycznym za fachową obsługę oraz profesjonalizm. W kolejnej ciąży zdecydujemy się na to badanie nawet kilka tygodni szybciej, czyli około 10 tygodnia ciąży tak jak pozwala na to badanie.”

Kamila
8.07.2020 r.
.

Pani Kamilo, dziękujemy bardzo za opinię. Pozdrawiamy serdecznie

Test NIFTY

„Ze swojej perspektywy mogę szczerze polecić test Nifty Pro. Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do badania, a także fachowość konsultantów medycznych, w szczególności Pani Barbary, jest gwarantem pełnego komfortu badanej. Wraz z mężem cieszymy się, że zdecydowaliśmy się na badanie:) teraz możemy w pełni cieszyć się zdrową córeczką!! Dziękujemy :)”

Marzena
21.05.2020 r.
.

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Polecam jak najbardziej Nifty Pro robiłam badanie w wtorek a w poniedzialek dostałam już wyniki. Na każde pytanie otrzymałam rzeczową odpowiedź. Super kontakt wszystko wyjaśnione POLECAM”

Żaneta
19.05.2020 r.
.

Pani Żaneto, dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Badanie wykonane w 10+4, po 2 tyg dostałam telefon, że badanie nie wyszło, bo za mało materiału genetycznego. Jeszcze mimo, że było to oczywiste w pt to dowiedziałam się w pon. Jestem bardzo niezadowolona, bo wielokrotnie dzwoniłam pytać, czy jest wszystko ok, bo długo czekam na wynik i kazano mi czekać. Zamiast tyg na wynik w tym wypadku będę czekać prawie miesiąc. Nie polecam. Lepiej wybrać sanco, bo wynik jest w ciągu 5 dni roboczych. Dzisiaj po 2 tyg od pobrania jadę 40 km na ponowne pobranie krwi.”

Klaudia
18.05.2020 r.
.

Szanowna Pani Klaudio,
dziękujemy, że podzieliła się Pani z nami swoimi odczuciami i ubolewamy że obsługa Pani zlecenia wyglądała daleko od oczekiwań. Pozwoliło na to sobie uświadomić jak istotne jest stosowanie się do procedur obowiązujących w obsłudze pacjenta nawet w tak trudnym czasie, jaki mamy teraz. Wiemy, że pracownica odpowiedzialna za opiekę nad Pani zleceniem kontaktowała się już z wyjaśnieniami. Laboratorium zgłosiło ponowne pobranie odpowiednio wcześniej jednak na skutek pomyłki dzwoniono do Pani pod niewłaściwy numer telefonu (pomylona cyfra w numerze), również na ten błędny numer została wysłana wiadomość SMS z prośbą o kontakt. Nic nas w tej sytuacji nie tłumaczy natomiast chcemy, aby Państwo też wiedzieli jaka jest przyczyna tego błędu, który poskutkował takim wydłużeniem terminu. Mimo trudnego dla wszystkich czasu jakim jest obecna pandemia staramy się być dla Państwa cały czas dostępni. Wielu z nas pracuje z domu, do tego część z nas opiekuje się dziećmi przez co pracujemy w mniejszym zespole i pomimo tego, że staramy się, aby każda pacjentka była otoczona najlepszą opieką jak to możliwe, to jednak ze względu na ilość obowiązków i nowych procedur sanitarnych, którym musimy się podporządkować nie zawsze się to udaje. Wdrożyliśmy już nowe procedury postępowania w przypadku zgłaszania ponownego pobrania i zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby do takiej sytuacji więcej nie doszło.

Test NIFTY

„Wyniki testu przyszły bardzo szybko ( w poniedziałek pobranie krwi a w kolejny poniedziałek już wynik). Pani konsultant B. Dębowska bardzo uprzejma i pomocna. Wizyty domowa pielęgniarki mobilnej również przebiegła bardzo dobrze.Sam wynik okazał się dla nas bardzo dobry pomimo kiepskiego testu PAPP-A. Teraz jesteśmy spokojni o zdrowie maluszka. Polecam.”

Monika
13.05.2020 r.
.

Pani Moniko, dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

Test NIFTY

„Polecam test Nifty, daje spokój na resztę ciąży gdzie u mnie był wynik negatywny. Wynik otrzymałam bardzo szybko po 5 dniach roboczyc.”

Szczęśliwa Mama
5.05.2020 r.
.

Dziękujemy za opinię 🙂

Test NIFTY
A Ty jak oceniasz Test NIFTY?
 
 
Strona 1 z 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Test NIFTY pro – opinie

Zobacz też opinie naszych Pacjentów opublikowane w serwisie Facebook oraz Google:


promocja nifty pro

Więcej o badaniu NIFTY pro i MTHFR >

Zarezerwuj termin
Zadzwoń terazZadzwoń teraz