Test NIFTY pro Opinie o testDNA. Czy warto zrobić?
Gwarantujemy najniższą cenę NIFTY pro w Twoim mieście. Zadzwoń teraz i umów badanie w niższej cenie. Więcej >>x
badanienifty.pl Test NIFTY pro Test NIFTY – opinie

Test NIFTY – opinie

testdna opinieSpis treści:

20 lat testdnaOd 20 lat bardzo dbamy o to, żeby nasi Pacjenci byli zadowoleni z wykonanego badania oraz jakości naszej obsługi. Staramy się każdego pacjenta otoczyć możliwie jak najlepszą opieką i dużą wagę przywiązujemy do procedur stosowanych w naszym laboratorium.

Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdą opinię ponieważ, dzięki temu możemy cały czas podnosić swoją jakość.

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych Pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

 

test nifty opinie

Opinie o testDNA

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych Pacjentek i podnosić jakość naszych usług.

Jeśli chcesz, możesz też dodać swoją opinię na naszym profilu na Facebooku tutaj: www.facebook.com/testDNApolska.

Zachęcamy też do wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety poniżej (czas wypełniania ankiety wynosi około 2 minuty):

Ankieta o badaniu NIFTY pro

    1. Skąd dowiedziała się Pani o teście NIFTY pro?

    2. Co sprawiło, że zdecydowała się Pani, na zlecenie badania w naszym laboratorium?

    3. Jak trafiła Pani do nas?

    4. Czy jest Pani zadowolona z przeprowadzenia badania? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:

    Uzasadnienie:

    5. Czy jest Pani zadowolona z obsługi klienta? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:

    Uzasadnienie:

    6. Czy jest Pani zadowolona z wizyty w placówce? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku badania z wizytą w placówce

    Ocena:

    Uzasadnienie:

    7. Czy jest Pani zadowolona z wizyty domowej? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak) – odpowiedzieć w przypadku wykonywania badania z wizytą domową

    Ocena:

    Uzasadnienie:

    8. Czy poleci Pani nas znajomym? (1-5, 1 – zdecydowanie nie, 5 – zdecydowanie tak)

    Ocena:

    Uzasadnienie:

    9. Która forma płatności byłaby dla Pani bardziej wygodna:

    Uzasadnienie:

    10. Dodatkowe uwagi

    zgoda0

    11. Jeżeli życzy sobie Pani kontaktu z naszej strony w celu odpowiedzi
    na zgłoszone uwagi, prosimy o pozostawienie adresu e-mail:

    „Zdecydowałam się na badanie po ocenie USG płodu: brak kości nosowej. Wyniki przyszły 5 dnia od dostarczenia próbki do laboratorium. Wynik wykluczył wady genetyczne. Spokój jaki umożliwia badanie jest nieoceniony.”

    Agnieszka
    28.03.2024 r.
    .

    Pani Agnieszko, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    testDNA

    „Na badanie zdecydowaliśmy się z mężem po otrzymaniu wyników pappa (t21 - ryzyko pośrednie). Bardzo się stresowałam, więc z badaniem decyzja była prosta. Krew oddałam w poniedziałek, w piątek popołudniu otrzymałam dobre wyniki, dzięki którym odzyskałam spokój. Obsługa na infolinii, informacje otrzymane na maila i szybkość uzyskania wyników oceniam bardzo, bardzo dobrze. Polecam to badanie wszystkim przyszłym mamom!”

    Magda
    19.02.2024 r.
    .

    Pani Magdo, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    testDNA

    „Bardzo polecam rezerwację on-line. Wizyta domowa pielęgniarki mobilnej przebiegła bardzo sprawnie. Szybka realizacja i wynik.”

    Magdalena
    13.02.2024 r.
    .

    Pani Magdaleno, dziękujemy i pozdrawiamy.

    testDNA

    „Zdecydowałam się na badanie po dobrym usg, a złym wyniku testu pappa. Pobranie krwi w środę 31.01 o 15, wynik 06.02 po 15, wiec bardzo szybko.”

    Ewelina
    13.02.2024 r.
    .

    Dziękujemy Pani Ewelino i pozdrawiamy serdecznie.

    testDNA

    „Test zrobiłam po fatalnym wyniku testu Pappa, który wykazał bardzo wysokie ryzyko wady letalnej. Krew została pobrana w czwartek, wynik otrzymałam już we wtorek. Teraz mogę w spokoju oczekiwać zdrowego dziecka😀. Kontakt z konsultantami i obsługa na 6. Bardzo polecam zamiast tego koszmarnego nieporozumienia jakim jest test Pappa.”

    Test DNA
    7.02.2024 r.
    .

    Dziękujemy, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    testDNA

    „Zdecydowałam się na badanie po złych wynikach testu pappa, a dobrym usg. Ryzyko trisomii 21 1:65. Krew pobrana 31.01, wynik dostałam dzisiaj tj. 06.02 po godzinie 15.Polecam jeśli ktoś chce mniej stresu.”

    Ewelina
    7.02.2024 r.
    .

    Pani Ewelino, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

    testDNA

    „Błyskawiczny wynik badania! Krew do badania wysłana w środę po południu, w piątek dotarła do Chin, a wynik mam w poniedziałek przed południem! 4 dni robocze! REWELACJA!”

    Marta
    8.01.2024 r.
    .

    Pani Marto, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie!

    testDNA

    „Aż cieplej robi się na sercu kiedy trafiamy na empatyczne osoby, które cierpliwie słuchają naszych rozterek i wspierają nas nawet zanim zapadnie decyzja o zakupieniu testu. Na żadnym etapie nie poczułam się jak kolejny przypadek medyczny, na którym po prostu trzeba zrobić. Pani Basia, z którą miałam przyjemność rozmawiać, to Anioł nie kobieta. Ciepła, opanowana, przeżywająca sytuację. Zrobiony test Pappa zwalił mnie z nóg - wyszło wysokie ryzyko trisomii 21. O ile starałam się mysleć pozytywnie i wierzyć, że wszystko jest ok, o tyle mój nastrój bywał różny. Ciężko było się skupić na czymkolwiek no bo "a jeśli faktycznie dziecko jest chore"? Sposób rozmowy z lekarzem, który robił badania prenatalne zostawię bez komentarza. Podobnie jak podejście genetyka. Uważam, że nasz spokój jest bezcenny dlatego też zdecydowałam się zrobić test ten test. Wizja amniopunkcji i tego, że może się coś stać dziecku była przerażająca. Z całego serca polecam każdej kobiecie wykonanie takiego testu - szybki (próbka trafiła do laboratorium w piątek a już w środę miałam wynik), bezpieczny, bezinwazyjny. Pani Basia zadzwoniła do mnie nawet gdy pojawił się wynik i cieszyła się razem ze mną, że wszystko wyszło w porządku. Wisienką na torcie jest fakt, że będę miała upragnioną córkę 🥰 trzecie, totalnie nieplanowane dziecko a jednak cud i taki wymarzony 🥰 w końcu mogę odetchnąć z ulgą, zacząć się cieszyć ciążą i nadchodzącymi świętami 🙂 możnaby pisać i pisać 🙂 polecam z całego serca ❤”

    Małgorzata
    21.12.2023 r.
    .

    Pani Małgorzato, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie!

    testDNA

    „Polecam z całego serca, ulga niesamowita już po samym pobraniu krwi i wiara że wszystko teraz będzie dobrze tylko czekać na wynik. Te badania są warte każdych pieniędzy żeby uzyskać spokój. Wynik otrzymałam w ciągu 7 dni ekspresowe tempo. Pełen profesjonalizm i miła obsługa.”

    Monika
    4.12.2023 r.
    .

    Pani Moniko, cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

    testDNA

    „Z całego serca polecam wykonanie testu za pośrednictwem testDNA. Próbka pobrana w domu, w bardzo profesjonany sposób i bez zbędnego zamieszania. Na wynik czekaliśmy 6 dni. Do tego przemiła obsługa infolinii oraz duże zaangażowanie Pani, która pomagała w rozwiązaniu mojego problemu. Pozdrawiam serdecznie!PSFajnie gdyby kopia wypełnionej ankiety była wysyłana na maila. Zawsze na gorąco można coś zweryfikować”

    Dorota
    22.11.2023 r.
    .

    Pani Doroto, dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy również za zgłoszenie uwagi dotyczącej ankiety i sprawdzimy możliwość udostępniania kopii na maila.

    testDNA
    A Ty jak oceniasz testDNA?
     
     
    Strona 1 z 27:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »
     

    Test NIFTY pro – opinie o testDNA w Google i na Facebooku

    nifty opinie testdna

     

    .opinie facebook sprawdź opinie w google

     

    jak wybrać nifty

     

    Możesz sprawdzić najczęściej zadawane pytania
    Ile kosztuje test NIFTY pro?

    Całkowity koszt testu NIFTY pro wynosi 2397 zł. Cena ta obejmuje analizę próbki, pobranie materiału w placówce medycznej, ubezpieczenie, konsultację wyniku pozytywnego z lekarzem genetykiem. Opłatę za badanie można rozłożyć na raty. Więcej…

    Co bada test NIFTY?
    Test NIFTY określa ryzyko wystąpienia:

      • Trzech najczęstszych wad chromosomowych tj. Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa oraz Zespołu Patau, trisomii 9, 16, 22
      • Aneuploidii chromosomów płci: monosomia X (zespół Turnera), XXY (zespół Klinefeltera ), XXX, XYY
      • Zespołu mikrodelecji: 5p (zespół kociego krzyku), 1p36, 2q33.1, zespołu Jacobsena (11q23), zespołu DiGeorge’a 2 (10p14-p13), zespołu Van der Woude (1q32.2), zespołu Pradera-Williego/Angelmana (15q11.2).
    Czy test NIFTY to jest to samo co test PAPPA?

    Nie, NIFTY pro jest badaniem genetycznym i bada DNA dziecka, nie czynniki wskazujące na możliwość wystąpienia trisomii. Test NIFTY podobnie jak test Pappa jest przesiewowym badaniem prenatalnym określającym ryzyko wystąpienia jednej z trisomii, jednak NIFTY pro ma znacznie szerszy zakres badanych chorób (94, w tym mikrodelecje i mikroduplikacje). Czułość testu NIFTY jest zdecydowanie wyższa i wynosi ponad 99% dla trisomii 21., a w przypadku testu Pappa jest to 90%.

    Czy test NIFTY to jest to samo co amniopunkcja?

    Nie. Test NIFTY jest przesiewowym badaniem prenatalnym natomiast amniopunkcja to test diagnostyczny. Co to oznacza? W przypadku kiedy test NIFTY wskaże ryzyko wystąpienia trisomii rekomendowane jest wykonanie amniopunkcji w celu potwierdzenia diagnozy. Amniopunkcja wiąże się z ryzykiem powikłań takich jak poronienie, tymczasem NIFTY pro jest badaniem wykonywanym z krwi matki, jest więc zupełnie bezpieczny.

    Ile czeka się na wynik badania?

    Na wynik testu oczekuje się 10 dni roboczych od momentu dotarcia próbek do laboratorium. Jest to maksymalny czas, często wynik jest szybciej, nawet w 5-6 dni. Transport trwa zwykle 1-2 dni robocze. Czytaj więcej o transporcie

    To jest maksymalny czas oczekiwania, często wynik dostępny jest szybciej.

    zobacz więcej pytań

    test nifty pro forum


    4.9/5 - (73 głosów / głosy)

    Mapa

    Gdzie wykonać NIFTY pro w testDNA?
    Punkty pobrań [CAŁA POLSKA]

    Umów wizytę domową
    CZĘSTY WYBÓR Pobranie próbki NIFTY pro z dojazdem do domu pacjentki Umów wizytę domową >>

    ostrzezenie nifty

    Zarezerwuj termin